شنبه , ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

شورای اسلامی و دهیاری

اهدا تندیس مخصوص جام رمضان بسیج شهرستان کاشمر در سال ۱۴۰۳ رده سنی نوجوانان به مدیریت و هیات مدیره صندوق قرض الحسنه المهدی عج روستای قوژد

#ورزش_روستا #تقدیروتشکر #حامیان_فوتبال_روستا #فوتسال_روستا #صندوق_قرض_الحسنه_المهدی_عج #دهستان_بالا_ولایت #روستای_قوژد #گزارش_تصویری   مسابقات فوتسال جام رمضان بسیج شهرستان با حضور ۳۶تیم در سالن ورزشی نهم دی سپاه کاشمر ، برگزار شد. 🔹به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی قوژد ؛ در این مسابقات تیم فوتسال نوجوانان شهدای قوژد موفق گردید در رده سنی نوجوانان با شکست تیم شهدای فروتقه در دیدار رده بندی، …

بیشتر بخوانید »

اولین نشست شورای اسلامی و دهیار محترم روستا در سال ۱۴۰۳ برگزار شد؛

بنا به گزارش پایگاه خبری و رسانه روستای قوژد؛ دهیار روستا مهندس هادی واله قوژدی گفت : در این نشست با اشاره به اینکه این اولین جلسه در سال جدید می باشد به خدمات و پیگیری هایی که در سال گذشته توسط بخشداری مرکزی ،اعضای شوراهای اسلامی روستا و بنده انجام شده اشاره کرد و یادآور شد که در سال …

بیشتر بخوانید »

نصب پایه چراغ دکوراتیو در بلوار ورودی روستای قوژدکاشمر به همت دهیاری و شورای اسلامی روستا

بنا به گزارش واحد خبری و رسانه روستا ؛توسط دهیار محترم و با حمایت شورای اسلامی روستا پروژه روشنایی آیلند  وسط بلوار وردودی روستا از پل تا میدان شهدا اجراشد. این پروژه که شامل تعداد ۵ عدد پایه چراغ به طول ۵۰۰ متر است؛ با هدف بهسازی روشنایی معابر اصلی و مبلمان روستای و تقویت روشنایی بلوار در مسیر ورودی …

بیشتر بخوانید »

معرفی روستا

قوژد دهی است از دهستان بالا ولایت بخش حومه شهرستان کاشمر . سکنه آن ۳۱۴۲ تن . آب از قنات . محصول آن غلات – میوه جات – پنبه – زیره وشغل اهالی آن زراعت است . راه اتومبیل رو دارد . سابقه تاریخی : از آثار و بقایای تاریخی برمی آید که روستای قوژد سابقه ای چند هزار ساله …

بیشتر بخوانید »

گزارشی تصویری از خدمات دهیاری روستا در میلان خیابان امام علی ۵-۷ و کوچه شهید ابدی

بیشتر بخوانید »

مکان تاریخی روستا

بیشتر بخوانید »

معرفی روستای قوژد

از آثار و بقایای به جا مانده مشخص می‌شود که روستای قوژد قدمتی چند هزار ساله دارد. در برخی کتب تاریخی نیز به قوژد اشاره شده‌است که از جمله می‌توان از کتاب اشرف التواریخ نام برد که وقایع زمان حکومت محمد ولی میرزا حاکم خراسان (فرزند سوم فتحعلی شاه قاجار) در آن ذکر شده‌است. در بخشی از کتاب آمده‌است: محمد اسحاق خان نیز با جمعیت خود روانه ترشیز شده …

بیشتر بخوانید »